Hållbarhetsresan

Det Naturliga Stegets webbkurs i hållbar utveckling

Engagera hela organisationen

Oavsett om du representerar ett företag, en organisation eller en kommun, så finns det goda förutsättningar att snabba på din hållbarhetsresa. Vi på Det Naturliga Steget bygger vår metod och vår webbkurs på en unik kombination av modern forskning och 28 års praktisk erfarenhet inom hållbarhet. För att hjälpa dig engagera alla på din arbetsplats och dina samarbetspartners erbjuder vi nu ett lättillgängligt, effektivt och inspirerande webbkurspaket.

Skapa en gemensam kunskapsgrund som effektiviserar hållbarhetsarbetet
Utbilda 3 st eller 3000 st medarbetare på 30 min

Hållbarhetsresan finns nu på 14 språk – nå ut också till internationella kollegor och samarbetspartners

Se möjligheterna genom nya kunskaper och praktiska verktyg som tar er vidare i utvecklingsarbetet

Häng med på Hållbarhetsresan

Här är en förhandsvisning av filmmaterialet som ingår i kursen.

’’För att hållbarhet ska bli en naturlig del av allas arbete är det avgörande att vi har en gemensam förståelse för vad begreppet står för. Hållbarhetsresan är både lätt att förstå och inspirerande för vår personal!’’

 

Elin Larsson

Sustainability Manager, Filippa K

’’Vi har valt att använda oss av Det Naturliga Stegets webbkurs för att på ett smidigt sätt kunna sprida kunskapen inom hela gruppen, med över 20 olika användarplatser världen över.’’

 

Ingela Nordin

Global Sustainability Manager, Beckers

Vårt webbkurspaket består av tre delar

För bästa resultat av din utbildningsinsats väljer du vilken kombination som passar dig och din organisation bäst.

Hållbarhetsresan

– En introduktion till hållbarhet

Denna cirka 30 minuter långa webbkurs introducerar begreppet hållbarhet på ett spännande sätt för dig och dina medarbetare, och ger en noggrann och vetenskapligt grundad förståelse för hur den största utmaningen i vår tid också är vår största möjlighet.

Kursen riktar sig till dig som vill ha en bättre förståelse för vad hållbar och icke-hållbar utveckling innebär, samt hur och varför det är relevant för företag och övriga delar av samhället. Du får exempel på strategier för att ställa om verksamheter till att bli ekologiskt och socialt hållbara.

Hållbar utveckling – från vision till handling

Denna cirka 60 minuter långa webbkurs riktar sig till den som vill fördjupa sin kunskap. Hållbar utveckling – från vision till handling bygger på den kunskap som grundlades i Hållbarhetsresan, och introducerar ett praktiskt förhållningssätt till strategisk planering för en hållbar utveckling.

När alla inblandade har en delad förståelse för vad hållbarhet innebär kan ett gemensamt språk kring det etableras. Kursen kan hjälpa dig att vända problem till möjligheter, samt med att planera och leda ett strategiskt hållbarhetsarbete.

En anpassad webbkurs

– Om ert hållbarhetsarbete

En skräddarsydd modul om ert eget hållbarhetsarbete kan ingå i webbkursen Hållbarhetsresan. Här kan ni till exempel under 10-15 minuter presentera er organisations vision, plan och strategi inom hållbarhet.

En anpassad webbkurs är ett effektivt sätt att snabbt öka både kunskapsnivån och engagemanget hos alla inom organisationen och hos samarbetspartners.

Hör av dig så berättar vi mer.

Från närproducerade råvaror till minimerad räktransport

Filmklipp ur Svenska Mässans och Gothia Towers skräddarsydda webbkurs. Hur hållbar är deras populära räkmacka? Hör Jesper Bogren, köksmästare på restaurang Heaven 23, berätta.

Webbkurserna har utvecklats av Det Naturliga Steget med stöd från våra utvecklingspartners.

Loggor för utvecklignspartners

Prislista

Licenspaket Antal användare Pris* (exkl. moms)
Enkla användarlicenser 1-19 användare 550 kr/st
Enkla användarlicenser 20-99 användare 385 kr/st
Licenspaket 100 100 användare 35.000 kr
Licenspaket 300 300 användare 58.000 kr
Licenspaket 500 500 användare 72.000 kr
Licenspaket 700 700 användare 83.000 kr
Licenspaket 1000 1000 användare 95.000 kr
Licenspaket 1500 1500 användare 112.000 kr

* Priserna avser tillgång till webbkurserna Hållbarhetsresan och Hållbar utveckling – från vision till handling på ett språk.

Kursen Hållbarhetsresan finns på 14 språk: svenska, engelska, norska, danska, finska, estniska, polska, tyska, franska, spanska, holländska, italienska, brasiliansk portugisiska och kinesiska (mandarin). Vid köp av flera språkversioner så tillkommer en engångsavgift på 5000 kr, samt 7% av licensavgiften per extra språk.

Om du är intresserad av ett annat antal licenser och vill ha en prisuppgift för just ditt behov, kontakta oss.

Klicka här för att se en översikt över innehållet i Det Naturliga Stegets webbkurspaket.

Det finns möjlighet att kombinera ett köp av licenser med köp av tjänster till ett paketpris. Under Våra tjänster kan du läsa mer om vad vi erbjuder. 

Kontakt

För mer information om webbkurserna och hur du kan få tillgång till dem,
kontakta Kristoffer Lundholm: kristoffer.lundholm@detnaturligasteget.se  Tel. 0768 333 133